010 321 0540 www.colornova.fi info@liberon.fi

Kova Öljyvaha

 

Kova öljyvaha yhdistää öljyn ja vahan edut. Se kestää vettä, tahroja ja likaa.

Tuote on hengittävä ja se antaa kestävän, tasaisen ja harmonisen sävyn kaikille puulaaduille, myös aikaisemmin öljytyn tai öljyvahatun pinnan päälle.

Tuote on helppo levittää, puhdistaa ja huoltaa. Erillistä pohjustetta tai välihiontaa kerrosten välillä ei tarvita. Kaikkia sävyjä voi sekoittaa keskenään.

Tuote on erinomainen puulattioille, kalusteille ja työtasoille. Soveltuu myös kosteiden tilojen kalusteille, työtasoille, seinä- ja kattopinnoille sisätiloissa.

Käyttöohjeet

Kova öljyvaha on tarkoitettu käsittelemättömille tai aikaisemmin öljytyille puupinnoille. Paras lopputulos värillisellä öljyvahalla saavutetaan käsittelemättömällä pinnalla. Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja pölytön. Hio pinta ja poista hiontapöly. Tuotteen käyttölämpötila: 12 ja 25 °C asteen välillä, vältä vetoa. Sekoita huolellisesti sekoitustikulla ennen käyttöä sekä käytön aikana.

1. Levitä Kova öljyvaha ohuina, yhtenäisinä kerroksina. Käytä suurikokoista sivellintä tai lakkatelaa.
2. Anna Kovan öljyvahan imeytyä puuhun 5 min ja kiillota poistamalla imeytymätön öljy puhtaalla puuvillakankaalla.
3. Anna kuivua 8-10 tuntia kerrosten välissä, jonka jälkeen käsittele pinta uudelleen, kuten ensimmäinen kerros. Jos pinta on ehtinyt kuivua yli 24 tuntia ensimmäisen kerroksen jälkeen, tee kevyt välihionta 240 hiekkapaperilla. Anna kuivua 24 tuntia ennen käsitellyn pinnan käyttöönottoa.
4. Toimi sävytettyjen öljyjen kanssa kuten yllä, mutta levitä yksi kerros värillistä öljyä ja tämän päälle yksi kerros väritöntä öljyä pintakerrokseksi.

HUOM! Värillisellä Kovalla öljyvahalla käsitelty pinta tulee viimeistellä yhdellä kerroksella väritöntä öljyvahaa ennen lattian tai kalusteen käyttöönottoa.

Libéron vinkkejä

Puhdista öljyvahattu pinta kostealla mopilla. Huolto tehdään levittämällä ohut kerros väritöntä Kovaa öljyvahaa puuvillakankaalla alueelle, jossa on kova kulutus, kuten hankaumat ja kulkukohdat.

Kunnostaminen

Naarmut ja kolhut:

Hio kevyesti 240 paperilla ja levitä Kovaa öljyvahaa puuvillakankaalla korjattavaa kohtaan. Poista imeytymätön öljy.

Lattiat:

Hio kevyesti 150 paperilla ja levitä Kovaa öljyvahaa siveltimellä tai telalla. Koska puun oma väri ja rakenne vaikuttavat lopputulokseen, testisively on tarpeen ennen viimeistelyä.

Värisävyt

Huomioithan, että värit ovat viitteelliset. Käsiteltävä pinta ja materiaali vaikuttavat aina lopputulokseen.

Klikkaamalla kuvaa näet värisävyt isompana.

kovaoljyvarit

 

Yhteystiedot

Colornova tuo maahan kodin kunnostamiseen tarvittavia maailmalla tunnettuja merkkituotteita.

löydät täältä