010 321 0540 www.colornova.fi info@liberon.fi

Finishing Oil -öljy

 

Kaikille puupinnoille sisällä.

Finishing Oil on erinomainen suoja-aine kaikille puulaaduille käsittelemättömään puuhun mm. keittiössä, kylpyhuoneessa, saunassa, ovissa, huonekaluissa, koriste-esineissä ja sorvituotteissa. Liberon Finishing Oil koostuu korkealaatuisista öljyistä, kuten kiinanpuuöljy, jotka suojaavat vedeltä ja lialta. Tuote on mietotuoksuinen ja turvallinen keittiön työtasoille.

Käyttöohjeet

1. Ravistetaan ennen käyttöä.

2. Pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Aikaisemmin vahattu tai öljytty pinta puhdistetaan Liberon Huonekalujen puhdistusaineella. Lakka tai maali poistetaan Liberon Stripperillä.

3. Levitä Finishing Oil siveltimellä tai rievulla.

4. Poista imeytymätön öljy 15 minuutin kuluessa levityksestä Liberon Trasselilla ja anna kuivua 6 tuntia. Uusi puupinta tarvitsee 2-3 käsittelyä. Jos haluat sileämmän pinnan, tee kevyt välihionta 240 hiekkapaperilla ensimmäisen kerroksen kuivuttua vähintään vuorokauden.

Liberon vinkkejä

Finishing Oil -öljy korostaa voimakkaasti puun omaa sävyä. Jos haluat tuotteen, joka ei korosta puun sävyä, valitse silloin Liberon Bloom työtasoöljy. Katso www.bloom.fi.

Älä työskentele suorassa auringonpaisteessa. Hoida öljyttyä pintaa Liberon Hoitoöljyllä.

Kiiltävämmän pinnan aikaansaamiseksi levitä öljyn kuivuttua väritöntä Liberon Black Bison antiikkivahaa ja kiillota Liberon Trasselilla. Voit myös käsitellä puupinnan Liberon spriipohjaisella petsillä haluamaasi sävyyn, jonka jälkeen levitä Liberon Finishing Oil öljy pintaan suojaksi ja korostamaan puun syitä.

Käyttöturvallisuustiedote

Avaa tiedosto:

Finishing Oil

Värisävyt

Tämä tuote on väritön.

Huomioithan, että tuote korostaa voimakkaasti puun omaa sävyä.

Yhteystiedot

Colornova tuo maahan kodin kunnostamiseen tarvittavia maailmalla tunnettuja merkkituotteita.
löydät täältä