010 321 0540 www.colornova.fi info@liberon.fi

Sauna Sävy

 
Saat yhdellä käsittelykerralla ylellisen suojan saunan lauteille, paneeleille ja katolle

Liberon Sauna Sävyt sopivat saunan kaikkien puupintojen sävyttämiseen puun syytä korostaen. Tuotteet antavat puulle kosteudelta ja lialta suojaavan pinnan säilyttäen puun luonnollisen ulkonäön sekä tuntuman. Ne ovat valumattomia, hajuttomia ja helppoja levittää vaaka- ja pystypinnoille. Yksi käsittelykerta riittää.

Käyttöohjeet

Varmista, että pinta on puhdas, kuiva ja kauttaaltaan hiottu ja pölytön. Sekoita tuote huolella ennen käyttöä. Levitä suurikokoisella sekaharjas-siveltimellä puunsyyn suuntaisesti. Työstä pieni alue kerrallaan. Lopputulos riippuu käsittelytavasta sekä siitä, miten tuote pyyhitään pois. Erilaisen lopputuloksen saamiseksi on kaksi mahdollista käsittelytapaa:

1. Halutessasi voimakkaamman ja tummemman sävyn, levitä yksi ohut kerros ja anna pinnan kuivua 4 tuntia ennen saunan käyttöönottoa.

2. Saadaksesi läpikuultavamman sävyn, levitä yksi ohut kerros ja pyyhi imeytymätön aine pois välittömästi puhtaalla, kuivalla puuvillakankaalla ja anna pinnan kuivua 4 tuntia.

Sauna Sävyllä käsitellyt saunanlauteet suojataan Liberon Sauna Suojaöljyllä ja sen ohjeiden mukaan.

Libéron vinkkejä

Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen. Tee koesively huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi värin sopivuuden sekä toivotun lopputuloksen. Ihanteelliset käsittelyolosuhteet: 12 ja 25 C° välillä.

Käyttöturvallisuustiedote
Värisävyt

Huomioithan, että värit ovat viitteelliset. Käsiteltävä pinta ja materiaali vaikuttavat aina lopputulokseen.

Klikkaamalla kuvaa näet värisävyt isompana.

saunasavyvarit

 

Yhteystiedot

Colornova tuo maahan kodin kunnostamiseen tarvittavia maailmalla tunnettuja merkkituotteita.

löydät täältä