010 321 0540 www.colornova.fi info@liberon.fi

Oikeanlaisilla tarvikkeilla työskentelystä tulee joutuisaa ja lopputuloksesta siisti.


Teräsvilla N° 0000 ERITTÄIN HIENO

Käytetään vahojen ja Ring Removerin levitykseen. Soveltuu herkkien puupintojen ja metallien puhdistukseen sekä lian ja maalin poistoon lasista. Voidaan käyttää kiiltävän lakkapinnan hiomiseen mataksi.

Teräsvilla N° 0 KESKIKARHEA

Käytetään vahattujen ja öljyttyjen pintojen puhdistukseen Liberon Huonekalujen puhdistusaineen kanssa. Voidaan käyttää myös erittäin likaisten metalliesineiden puhdistamiseen.

Teräsvilla N° 2 KARHEA

Käytetään lakka- ja maalipintojen poistoon Liberon Stripper maalinpoistoaineen kanssa.

 

 


Puuvillatrasseli

Liberon Puuvillatrasseli on tavallista trasselia paksumpaa ja imukykyisempää. Trasseli on nukkaamatonta ja puhdasta, eikä se sisällä pintaa naarmuttavia kappaleita. Suositellaan erityisesti petsin levittämiseen, metallin puhdistamiseen tai ranskalaiseen kiillotukseen.

Huonekaluharja

Huonekaluharja on tarkoitettu vahojen kiillottamiseen. Se on kangasta tai trasselia nopeampi kiillotusväline. Huonekaluharjalla voi puhdistaa vanhoja vahattuja pintoja harjaamalla niitä voimakkaasti.

Messinkiharja

Messinkiharjaa käytetään puun syyn avaamiseen. Harjalla saadaan pinnasta rouheampi ja uusi pinta saadaan näyttämään vanhalta. Messinkiharjaa käytetään Grafiittivoiteen yhteydessä metallipintojen puhdistamiseen irtoruosteesta.